| | |

Cum sa iti mentii consecventa brandului tau?

6 SFATURI UTILE 

Menținerea consecventa a brandului este ceva destul de complicat atunci ca nu ai informatiile esentiale.

Ne inspiram din alte parti, folosim fonturi, culori, teme, etc. insa ne facem astfel un deserviciu deoarece in multe cazuri acestea nu reprezinta propriul brand. Pentru a va ajuta am pregatit un mini ghid de styling pentru a va mentine conseventa brand-ului.

Iata deci 6 sfaturi utile:

  1. Pastrati paleta de culori stabilita cu designer-ul dumneavoastra pe toate platformele de socializare. Ea ar trebui sa contina 4-6 culori pe care sa le folositi in mod regulat.
  2. Postati pe social media atat produsele/serviciile dumneavoastra dar si evidentiati calitatea acestora. Luati-va timp si filtrati tot ceea ce apare online astfel incat totul sa arate profesional.
  3. Definiti cateva cuvinte cheie relevante pentru nisa dvs. si folositile in postari. Tineti cont de publicul tinta si clientul dvs. ideal.
  4. Brandul dvs. merita sa fie evidentiat. Daca chiar si alegerea unei palete de culori iti da de furca, e clar, ai nevoie de un designer! Pornind de la logo pana la materialele promotionale iti recomand sa ceri ajutorul unui specialist. Ma poti contacta aici 
  5. Platformele de Social Media sunt acolo pentru a interactiona cu clientii. Nu faceti sa para totul automatizat, oamenii vor sa stie cine este in spatele profilului, asa ca, socializati!
  6. Brandingul nu înseamnă doar să folosești logo-ul tău pe orice și să respecți aceleași fonturi și culori. Mesajul dvs. de brand trebuie să fie și el consecvent. Pentru a crea consecvență în tonul vocii, mai întâi trebuie sa determinați personalitatea brandului. Acest lucru va va ajuta sa va dati seama cât de casual ar trebui să fie copia dvs., formală, isteță, plină de umor, plină de emoție.

 

 “A brand is the set of expectations, memories, stories and relationships that, taken together, account for a consumer’s decision to choose one product or service over another.” – Seth Godin

WWW.BRANDINGALTFEL.RO

Arunca o privire la

BRANDING · SOCIAL MEDIA

Servicii

ultimele articole pe

Blog

lucrări recente

Proiecte

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *