STRATEGIE

Strategie de brand

Te va ajuta să îți clarifici direcția, să vezi exact cine sunt clienții tăi, ce nevoi au si cum le poți îndeplini dar și cum te poți contecta mai ușor cu ei.

design

identitate vizuală

Nu creăm doar un logo ci o întreagă experiență. Toate elementele vizuale vor avea o coerență care îți va face brandul memorabil în mintea consumatorilor. De la paleta de culori, ambalaj, până la website putem lucra împreună.

WEB DESIGN

Creare website

Ducem povestea ta mai departe și o punem online într-un website de prezentare sau shop. La “Altfel” îmbinăm esteticul cu funcționalul păstrând coerența brandului.

Brand mANAGEMENT

postări Social Media

În era digitală, o prezență puternică pe social media este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Îți transformăm feed-ul într-un instrument de comunicare astfel încât să te poți conecta mai ușor cu publicul tău.

Promovare

Google Ads, Facebook & Instagram Ads

Nu e de ajuns să ai o poveste captivantă. Publicul tău trebuie să o și cunoască – să o audă, să o vadă. Prin serviciile de promovare ajungi exact în fața celora care caută serviciile sau produsele tale.

Consultanta

pentru implementarea strategiei, menținerea sau creșterea brandului tău.

Ai deja o imagine a brandului însă nu îți dai seama ce nu faci bine? Ai nevoie de o direcție strategică și de îndrumare? Am pregătit pachetul ideal pentru tine.

De la clientii mei