| | | |

Procesul de creatie

1. BRIEF-UL CLIENTULUI

Primul pas catre inițierea unui proiect de design este colectarea de informatii si detalii din mintea clientului. In aceasta etapa vei oferi toate detaliile, informațiile și materialele de sprijin importante cu privire la proiectul tau.

2. ANALIZA PIETEI

De indata ce informarea initiala a fost completata se va face cercetarea pietei, a competitorilor, pentru a aduna informații și referințe a industriei, extrem de necesara, pentru realizarea logo-ului dvs.

3. CONCEPTUL DESIGNERULUI

Dupa ce se vor face cercetarile si analizele necesare ale industrie, designer-ul va pune in practica competențele si anii de experienta cu cele mai recente tendințe și practici ale industriei, pentru a va oferi cateva concepte inițiale de design.

4.  PRIMUL DRAFT

Dupa impartasirea variantelor initiale de design si primirea feedback-ului de la dvs. voi finaliza conceptul ales. In aceasta etapa vom confirma toate modificarile necesare.

5. DRAFT-UL FINAL

Dupa ce ati examinat cu atentie primul draft trecem la finalizarea proiectului. Ma voi asigura ca fisierele finale sunt exact cum trebuie si pe masura asteptarilor dvs. Dupa finalizarea logo-ului vom realiza si materialele adiacente prezentate in oferta de pret.

6. FISIERE FINALE

Dupa ce am parcurs toate etapele cu succes, se vor asigura cele mai inalte standarde de calitate prin testarea si analizarea fisierelor finale. In functie de pachetul ales veti primi fisierele in diferite formate.

Arunca o privire la

BRANDING · SOCIAL MEDIA

Servicii

ultimele articole pe

Blog

lucrări recente

Proiecte

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *