| |

Ce este un watermark? Cum il folosesc?

In pachetele mele disponibile pentru logo design, sau chiar si suplimentar,  puteti opta pentru realizarea unui watermark. Vezi mai jos ce este acesta si cum il poti folosi.

CE ESTE UN WATERMARK?

  Un watermark este un mesaj (de obicei un logo, ștampilă sau semnătură) suprapus pe o imagine, cu o mare transparență. Deci, este încă posibil să vizualizăm watermark-ul fără a întrerupe vizualizarea imaginii pe care o protejează. Scopul său este de a face mai dificilă copierea sau utilizarea imaginii originale fără permisiune.Adesea, o companie sau un website care vinde imagini digitale va aplica un watermark copiilor cu rezoluție mică a imaginilor, astfel încât utilizatorul să le poată previzualiza. Dacă utilizatorul achiziționează imaginea, compania îi oferă utilizatorului o copie de înaltă rezoluție a imaginii care nu conține watermark-ul.

Mai jos ai un exemplu.

CUM ADAUG UN WATERMARK PE O POZA?

Daca folosesti un computer cel mai usor il poti pune folosind Visual Watermark. Acceseaza link-ul si urmareste tutorialul. Programul este free in varianta de Windows si Apple.

Daca telefonul este device-ul pe care il folosesti in mod uzual pentru partea de Android in Google Store poti gasi aplicatia Add Watermark on Photos

CARACTERISTICI ALE APLICATIEI

  •  Creați și salvați watermark-uri, setati șabloane. Alegeți dintre șabloane presetate sau utilizați propriul logo.
  •  Prelucrarea în serie. Poti pune watermark pe sute de fisiere simultan
  •  Previzualizare și ajustare. Previzualizați fotografiile înainte de a aplica watermark-
  •  Semnatura digitala. Semnați-vă digital imaginile și creați-vă propriul brand.

   Daca esti utilizator de Apple, poti folosi aplicatia eZy Watermark Photos Lit‪e.

   Toate instructiunile de utilizare, in functie de aplicatie, le gasiti direct pe link-urile integrate mai sus.

    Amintiti-va ca furtul de imagini se practica si este foarte usor sa faceti clic dreapta si sa apasati un Save. Iar daca lucrarea dvs. exista public online, poate fi furata. Imaginile si documentele cu watermark va ofera un alt strat de protectie si te asigura ca munca ta nu va ajunge niciodata in mainile gresite.

Arunca o privire la

BRANDING · SOCIAL MEDIA

Servicii

ultimele articole pe

Blog

lucrări recente

Proiecte

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *