Termeni și condiții

Termeni si conditii magazin online

 1. DATE IDENTIFICARE

S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L este societatea care administreaza domeniul www.brandingaltfel.ro/test si subdomeniile acestuia (numit in continuare “SITE”). S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L este o societate organizata in baza legii romane, cu sediul social in localitatea Pricaz, nr. 86, comuna Turdas, Jud.Hunedoara, avand  CUI 33318788 avand nr. de inregistrare in Regsitrul comertului J20/1013/2016, email office@brandingaltfel.ro/test.ro

 1. ACORDUL UTILIZATORULUI

Bine ati venit pe site-ul, denumit in continuare website-ul. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.
Accesul, vizitarea si utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra, fara limitari sau calificari, cu privire la acestea. Orice alte acorduri intre dumneavoastra şi DESIGN BY CLARICE SRL sunt inlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Conditii, care reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

DESIGN BY CLARICE SRL , in calitate de Autor/Administrator al website-ului www.brandingaltfel.ro/test isi rezerva dreptul de a schimba, actualiza si revizui in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila, continutul acestui website, precum si acesti Termeni şi Conditii si Politica de confidentialitate, prin actualizarea lor. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 1. CONDITII DE UTILIZARE ALE WEBSITE-ULUI

DESIGN BY CLARICE SRL poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la acest site in orice moment.

Materialele din acest site sunt puse la dispozitie “ca atare” si “atat cat sunt” si fara nici un fel de garantii exprese sau implicite. Autorul nu garanteaza si nu are nici o obligatie legata de utilizarea sau rezultatul utilizarii continutului sau materialelor din acest site privind corectitudinea, acuratetea sau siguranta.

In masura permisa de legile aplicabile, DESIGN BY CLARICE SRL isi rezerva toate garantiile, exprese sau implicite, incluzand dar fara a se limita la garantiile comerciale, adecvarea pentru un scop specific si non-incalcarea. DESIGN BY CLARICE SRL nu garanteaza totalitatea sau utilitatea informatiilor continute in acest site. DESIGN BY CLARICE SRLnu garanteaza ca functiile continute in materialele disponibile pe acest site vor fi neintrerupte sau fara erori, ca inadvertentele sau materialele vor fi corectate, ca siteul sau serverul care le pune la dispozitie nu contine virusi sau alte componente vatamatoare. Dumneavoastra va asumati intregul cost al serviiciilor necesare de reparare si modificare.

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest site este protejat prin dreptul de autor și este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta DESIGN BY CLARICE SRL exclusiv pentru uz personal, non-comercial, cu conditia de a nu modifica sau sterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre DESIGN BY CLARICE SRL si producatorii, distribuitorii produselor si prestatorii serviciilor publicate.

 Toate marcile si logourile sunt detinute de DESIGN BY CLARICE SRL sau detinatorii licentei si nu va este permis sa le copiati sau utilizati in nici un mod.

Folosirea fara acordul DESIGN BY CLARICE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 1. REZERVE ȘI LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

In nici o circumstanta DESIGN BY CLARICE SRL nu este responsabil in fata dvs. pentru pagubele, pierderile sau actiunile (fie prin contract fie altfel), pentru produsele si/sau serviciile achizitionate de pe acest site. In nici o circumstanta, incluzand si fara a se limita la neglijenta, autorul nu va raspunde pentru nici o despagubire speciala sau de orice alta natura rezultata din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a siteului ori a altor materiale care pot fi descarcate, chiar si in situatia in care DESIGN BY CLARICE SRL sau reprezentantii sai au fost informati asupra posibilitatii unor asemenea pagube. 

 1. DEFINITII

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul invitatiidenuntaclarice.ro

Client – persoana fizica/persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre acesta si istoricul acestuia in Site.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si de a face plata acestora.

Vanzator – societatea  DESIGN BY CLARICE SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 33318788 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J20/1013/2016, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul social in loc Pricaz, nr. 86, comuna Turdas, Jud.Hunedoara, Romania.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 1. POLITICA DE VANZARE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea DESIGN BY CLARICE SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT
Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L isi deruleaza operatiunile pe SITE.
S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre DESIGN BY CLARICE SRL ca avand valoarea unui CONTRACT.
CONTRACTUL se considera incheiat intre S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la DESIGN BY CLARICE SRL, prin intermediul postei electronice a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre DESIGN BY CLARICE SRL.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

 1. COMANDA

CLIENTUL  poate efectua COMENZI pe SITE, prin completarea formularului de comanda de pe pagina CONTACT, scriindu-ne direct la office@brandingaltfel.ro/test

SAU 

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de DESIGN BY CLARICE SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de DESIGN BY CLARICE SRL, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 1. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON).

Pretul afisat e pretul final de achizitie.

Pretul poate fi modificat de catre DESIGN BY CLARICE SRL, in orice moment, fara preaviz.
S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

 1. MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door  sau format digital catre CLIENT.

– Costul de livrare pentru produsele din SHOP va fi de 0 lei, în toată țara. Acesta va fi afișat la finalizarea comenzii în SHOP.

– Costul de livrare pentru restul produselor ce nu se regăsesc în SHOP, va fi calculat în funcție de gramaj și localitate și va fi achitat de CLIENT la primirea pachetului.

S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR pe teritoriul Romaniei si in tarile din Uniunea Europeana.
In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre DESIGN BY CLARICE SRL, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea DESIGN BY CLARICE SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

11.TERMEN DE LIVRARE

Termenul de livrare se stabilește in functie de produsul contractat.

S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare.

 1. MODALITATEA DE PLATA

SHOP

 • Ordin de plata/Transfer bancar

Pentru acest tip de plată, vei primi o factură proformă în urma lansării comenzii, pe baza căreia poti efectua plata. Ulterior, trebuie sa trimiți prin e-mail la adresa office@invitatiidenuntaclarice.ro ordinul de plata vizat de banca ta.

 • Plata cu cardul bancar, in sistemul 3D Secure.

PRODUSE/SERVICII care nu se regăsesc în SHOP

 • Ordin de plata/Transfer bancar

S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si SERVICIILE ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata comenzii se realizează INTEGRAL in avans, Odată ce avem confirmarea plății, comanda dumneavoastră este dată în lucru.

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

In afara de cazul in care este agreat de catre S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau in cazul produselor digitale confirmarea de download).

 1. DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL are dreptul sa notifice in scris S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT, in cazul in care COMANDA este achitata, S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informarii S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.

S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va rambursa suma dupa primirea PRODUSELOR vandute si verificarea acestora. După verificarea PRODUSELOR si daca aceste sunt in aceasi stare ca la expediere S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va returna suma prin virament bancar. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

S.C DESIGN BY CLARICE S.R.L va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:

– contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a CONTRACTULUI de catre DESIGN BY CLARICE SRL
– furnizarea de PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENTUL persoana fizica sau personalizate in mod clar;
– furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica si dupa ce acesta a confirmat că a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu DESIGN BY CLARICE SRL.

 1. GARANTIA

Primirea intacta a Comenzii este garantata de catre Curier. In cazul in care acesta nu ajunge intacta, DESIGN BY CLARICE SRL se obliga sa livreze un nou produs, ca cel mentionat in Comanda.

 1. NOTIFICARI SI INFORMATII PENTRU UTILIZATORI

Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra pentru a putea procesa comanda

Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
 • sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale defaimatoare, obscene, de amenintare sau rauintentionate fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.

Accesand formularul de contact prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea plasarii de comenzi online precum si participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre DESIGN BY CLARICE SRL, declarati ca sunteti de acord ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate şi prelucrate de catre DESIGN BY CLARICE SRL

Toate operatiunile desfasurate de DESIGN BY CLARICE SRL prin intermediul website-ului www.brandingaltfel.ro/test sunt conforme cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, astfel cum a fost modificata prin legea 121/2006, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, M. Of. nr. 959/2006.

Legaturi (linkuri) catre alte situri

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre site-urile pe care le accesati. La accesarea unui site care nu apartine retelei de site-uri operate de DESIGN BY CLARICE SRL, va rugam sa aveti in vedere faptul ca site-ul este independent de DESIGN BY CLARICE SRL si ca DESIGN BY CLARICE SRL nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara retelei DESIGN BY CLARICE SRL nu presupune ca DESIGN BY CLARICE SRL isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea website.

Conformitati

Daca un vizitator al acestui site raspunde solicitarii DESIGN BY CLARICE SRL cu informatii incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la site sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi neconfidentiale si DESIGN BY CLARICE SRL nu va avea nici o obligatie cu privirea la aceste informatii. In plus, DESIGN BY CLARICE SRL va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane fara nici o limitare, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea. Mai mult, DESIGN BY CLARICE SRL va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, telefon, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate a DESIGN BY CLARICE SRL.

Luand in considerare eforturile continue ale DESIGN BY CLARICE SRL de a dezvolta si imbunatati aceste produse si de a oferi un feedback utilizatorilor sai, sunteti de acord sa transferati asemenea idei, concepte, know-how si tehnici catre DESIGN BY CLARICE SRL fara nici o compensatie. Va declarati acordul sa efectuati oricare si toate documentele pe care DESIGN BY CLARICE SRLle poate solicita in mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al DESIGN BY CLARICE SRL si al dreptului nelimitat de a utiliza asemenea idei, concepte, know-how si tehnici.

Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Agreati ca nici un comentariu trimis de dvs. catre acest site: 

 • nu va incalca nici un drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura; 
 • nu va fi si nu va contine materiale defaimatoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene si nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale/de afaceri catre o terta parte;
 • nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. Veti fi de acord sa nu trimiteti nici o informatie personala (alta decat adresa de e-mail) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs pe acest site.
 1. FRAUDA

Orice incercare de a accesa date personale ale unui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.brandingaltfel.ro/test, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, rezervandu-ne dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz, vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

 1. INFORMATII LEGALE

Legislatie aplicabila şi Jurisdictie

Acesti Termeni si Conditii si utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din Romania. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei catre DESIGN BY CLARICE SRL. Instantele competente de la sediul apartinand DESIGN BY CLARICE SRL vor fi compentente sa solutioneze toate disputele ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor şi Conditiilor si/sau continutul Website-ului.

Confidentialitate

DESIGN BY CLARICE SRL respecta şi protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor Website-ului. DESIGN BY CLARICE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE pentru Protectia Datelor. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciile oferite pe Website prin comenzi online si informatii şi servicii de cea mai buna calitate, precum şi servicii de marketing, reclama şi publicitate.

DESIGN BY CLARICE SRL nu proceseaza alte date decat minimul necesar pentru procesul de comanda, facturare si curierat.

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Incetare

Prezentul Acord este in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau a DESIGN BY CLARICE SRL. Puteti inceta prezentul acord in orice moment renuntand la utilizarea acestui site, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. DESIGN BY CLARICE SRL poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs pe site, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea termenilor si conditiilor prezentului Acord. La terminarea prezentului Acord, fie de catre dvs, fie de catre DESIGN BY CLARICE SRL, trebuie sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.