branding & Website

Boeresk

Explorează cum Boeresk își aduce trecutul în prezent, oferind nu doar o istorie, ci și o destinație inedită pentru cei ce doresc să trăiască atmosfera boierilor din anii 1700. Descoperă cum identitatea vizuală autentică și paleta de culori bogate îmbină tradiția cu modernitatea într-un mod uimitor.

www.boeresk.ro

Provocarea: Povestea brandului Boeresk traversează timpurile, aducând în prezent o îmbinare uluitoare între trecut și prezent. Având ca punct de plecare o istorie bogată din anii 1700, cu boieri și înobilări, Boeresk se pregătește să ofere o experiență memorabilă prin crearea unui muzeu și a unei case de oaspeți. Scopul nostru a fost să creăm o identitate de brand autentică, ancorată în documente vechi, transmițând istoria complexă și atmosfera înnobilată a locului.

Soluții aduse: Pentru a crea o identitate de brand fidelă istoriei Boeresk, am început cu documente autentice recuperate de proprietari. Aceste documente au inspirat o paletă de culori bogate și texturi rafinate, aducând un aer de noblețe și eleganță.

Elemente vizuale autentice: Logo-ul Boeresk a fost creat pornind de la sigilii și simboluri din documentele vechi. Aceste elemente vizuale au fost atent restaurate și integrate într-un design contemporan, menținându-și totuși aura istorică. Iconița este alcătuită dintr-un B ornamental.

Muzeu și casă de oaspeți: Focalizându-ne pe dezvoltarea muzeului și a casei de oaspeți, am transpus această poveste vizual în materiale de promovare, comunicând astfel experiența autentică și captivantă pe care o oferă Boeresk.

Rezultate: Identitatea de brand a Boeresk devine o fereastră către trecut, oferind o privire asupra rafinamentului și istoriei. Prin documente autentice, culori bogate și simboluri regale, Boeresk nu doar împărtășește o poveste, ci creează o experiență captivantă pentru vizitatori.

Vezi website-ul realizat aici: www.boeresk.ro