comunicare, branding & website

Aristocrat Clinica Medicala

Descoperă cum Aristocrat Medical Clinic redefinește standardele în chirurgia plastică și microchirurgie reconstructivă, oferind nu doar tratamente, ci și o experiență umană unică și personalizată.

www.aristocratmediacl.ro

Provocarea: În calitate de brand designer pentru Aristocrat Medical Clinic, am fost provocață să cristalizez un univers vizual unic pentru o societate medicală specializată în chirurgia plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu un accent distinct pe diagnosticul și tratamentul limfedemului. O provocare majoră a fost să evidențiem în mod vizual premiata contribuție a Dr. Anca Bordianu, care a efectuat cu succes două intervenții microchirurgicale inovatoare într-un spital de stat.

Soluții aduse: Pentru a ilustra expertiza medicală de top, am pus bază pe valorile fundamentale ale Aristocrat Medical Clinic – experiența și practica acumulată. Am creat o identitate vizuală ce reflectă empatia față de pacient, încurajând regăsirea sănătății, a calmului interior, a bucuriei și a energiei de a trăi.

Experiență personalizată: În cadrul Aristocrat Medical Clinic, accentul se pune pe o experiență personalizată, iar asta se reflectă inclusiv în paleta de culori neutre și liniștitoare ale brandului. Culorile au fost selectate cu grijă pentru a transmite senzația de calm și relaxare, creând un spațiu care reflectă atmosfera reconfortantă din interiorul clinicii.

Simbolism subtil: Simbolul limfedemului, reprezentat de un fluture, a fost ingenios integrat în brandmark-ul Aristocrat. Aripile delicate ale fluturelui sunt dispuse într-o formă de coroană, evocând atât semnificația numelui “aristocrat”, cât și grandoarea medicală a instituției.

Rezultate: Astfel, Aristocrat Medical Clinic nu este doar un centru medical, ci un sanctuar al restaurării și revitalizării. Este locul unde profesionalismul inconjoară pacientul cu grijă, iar designul vizual distins aduce un sentiment de confort și speranță.

Poți vedea website-ul realizat pentru ei aici www.aristocratmedical.ro