www.brandingaltfel.ro

       Cel mai important aspect al designului de logo este capacitatea de a forma o legatura emotionala cu publicul tinta. Te-ai uitat vreodata la un logo al vreunui Spa si te-ai simtit putin mai linistit? Sau doar sa te uiti la sigla de pe sticla aceea de suc verde te-a facut sa te simti putin mai sanatos?  Asta ne propunem sa facem aici.

    Sunt cateva  lucruri care joaca un rol important in crearea unei emotii atunci cand vezi un logo, inclusiv fontul, imaginile simbolice si culorile.

Haide sa iti spunem povestea prin imagini!

     Conceptul si folosirea unei identitati vizuale este mult mai mult decat formatul si utilizarea logo-ului, simbolului companiei, firmei sau produsului.

     Identitatea vizuala este o structura de comunicare si prezentare a informatiilor in mod logic, clar, distinctiv. Fiecare prezentare si reprezentare fizica a imaginii companiei, firmei sau produsului pe o reclama, foaie cu antet, carte de vizita, eticheta, ambalaj, brosura, etc., creeaza o oportunitate de a adauga valoare efectiva pentru identitatea de brand.

HAI SA DISCUTAM

Indiferent daca iti doresti sa iti duci brandul la nivelul urmator sau pur si simplu cauti mai multe informații, nu ezita sa ma contactezi.

Iti voi raspunde in max. 48 de ore.