Identitate vizuală

Îngeri și zmei

Ingeri și Zmei, un studiou de ceramică, a căutat un design simplu și minimalist, cu influențe din Scandinavia, pentru a reflecta povestea unică din spatele numelui lor.

Design-ul ales pentru Ingeri și Zmei se împletește armonios cu estetica scandinavă, aducând în prim-plan simplitatea și eleganța. Această alegere reflectă nu doar produsele ceramice, ci și povestea care stă la baza studioului.

Identitatea vizuală a Ingeri și Zmei nu este doar un design; este o poveste simplă și profundă transmisă prin fiecare piesă de ceramică. Acest aspect face ca experiența cumpărătorului să fie nu doar despre produse, ci și despre conectarea cu o narativă autentică.

Fiecare aspect al design-ului Ingeri și Zmei este construit cu grijă pentru a transmite nu doar frumusețea ceramicelor, ci și esența studioului. Minimalismul și eleganța devin elemente-cheie care creează o identitate vizuală memorabilă și autentică.

Ingeri și Zmei reușește să integreze design-ul simplu, minimalist, de inspirație scandinavă în identitatea sa vizuală, creând astfel un univers ceramic cu poveste și autenticitate.