Branding

Hecaș Villas

Hecaș Villas nu este doar un refugiu în natură, ci și o oază de aventură și bucurie. Situat într-un cadru pitoresc, complexul reușește să ofere o experiență autentică, iar identitatea vizuală vibrantă subliniază spiritul fun și plin de viață al acestei destinații.

Despre Hecaș Villas: Hecaș Villas reprezintă un complex format din trei căsuțe rustice, construite din bușteni, cu un design distinct. Așezate în Siriu, județul Buzău, în apropierea Lacului Siriu și a Cascadei Pruncea, aceste căbănuțe oferă o experiență autentică în mijlocul naturii.

Hecaș Villas devine destinația perfectă pentru cei care doresc să îmbine plăcerea unor plimbări cu Stand Up Paddle-ul cu aventuri precum excursii la Lacul Vulturilor sau în Vârful Penteleu, fie cu buggy, mașină de offroad sau motocicletă de enduro.

Dorind să transmită atmosfera fun și plină de viață a locației, Hecaș Villas și-a conturat o identitate vizuală pe măsură. Aceasta reflectă autenticitatea și bucuria oferite de complexul rustic, integrându-se perfect în peisajul natural al zonei.