Branding

Funny Fo

Magazin universal online.


Bine ați venit în universul FunnyFo, unde fiecare zâmbet se conturează într-un „Fo” plin de viață și entuziasm! Conceptul logo-ului a pornit de la a aduce în prim-plan mascota adorabilă, „Fo”, un companion vesel și prietenos care este gata să vă îndrume prin diversele categorii de produse pe care le oferă FunnyFo. În prin plan este „Fo”, cu ochi curioși și un zâmbet călduros, ținând în mână mai multe pungi de cumpărături pentru voi iar el așteaptă să pornească în cea mai aventură al lui alături de voi. Astfel, logo-ul FunnyFo devine fereastra către o lume plină de surprize, unde „Fo” este ghidul vostru.

Provocarea: Funny Fo, un magazin online cu produse universale, a abordat provocarea de a crea o identitate vizuală distinctivă și captivantă. Cu un univers bogat în diversitate, era crucial să se evidențieze și să se atragă atenția clienților într-o piață competitivă.

Soluția: Ne-am confruntat cu provocarea prin adoptarea unui design vibrant și inconfundabil sub forma unei mascote. Paleta variată de culori exprimă diversitatea gamei de produse, iar mascota aduce un element ludic și prietenos. Această abordare a creat un logo memorabil, plin de personalitate și ușor de recunoscut.

Provocarea de a exprima diversitatea a fost abordată prin folosirea unei palete de culori captivante, ilustrând universul bogat al produselor Funny Fo. Mascota, sub forma unei creaturi jucause, adaugă un caracter prietenos și atrăgător, devenind ambasadorul amuzant al brandului.

Logo-ul Funny Fo nu este doar o soluție estetică, ci și o strategie de comunicare. Mascota devine ghidul vesel în explorarea gamei diverse de articole universale. Astfel, soluția aduce o conexiune emoțională cu clienții, susținând brandul într-o lume plină de opțiuni.