Identitate vizuală

Copilul Montessori

Descoperă universul captivant al Copilului Montessori, unde fiecare copil este încurajat să exploreze și să se dezvolte în propria sa manieră. Aprofundează în identitatea vizuală care redă esența metodei Montessori și explorează design-ul personalizat care aduce la viață mesajul educațional.

Provocarea: Gradinița Copilul Montessori și-a dorit nu doar un logo, ci o identitate vizuală care să reflecte metoda lor inovatoare de predare și să transmită părinților că fiecare copil este încurajat să descopere lumea în propriul său ritm. Scopul era să creeze o imagine captivantă și coerentă care să se extindă dincolo de logo și să ajute la dezvoltarea brand-ului în diverse contexte.

Soluții aduse:

  • Logo Inspirat din Montessori:
    • Am creat un logo cu un băiețel care explorează lumea printr-o lupa, ilustrând astfel spiritul metodei Montessori și punând în valoare autonomia și descoperirea personală.
  • Design coerent pentru diverse platforme:
    • Am extins design-ul la nivel de carte de vizită, imagini pentru Facebook și șabloane personalizate pentru campanii PPC. Coerența vizuală a fost menținută pentru a întări recunoașterea brand-ului.

Ai nevoie de ajutor?

La ce putem lucra împreună

Branding

Identitate de brand

Comunicare de brand si identitate vizuala. De la logo, la ambalaje, social media styling, materiale tipărite sau online .

Indrumare

Consultanța în strategie și brand

Nu stii unde e clientul tau ideal, cum ii te adresezi, sau ce anume poti face astfel incat sa te conectezi cu el mai bine?

Creare de

Website

Am pregătit pentru tine pachete complete de identitate vizuală cu website care îți vor face brandul memorabil. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru un start excelent al business-ului tău.