branding

Cherisse

Explorează universul Cherrise, unde atat design-ul cât și ambalajul nu sunt doar elemente, ci povești care dezvălui fiecarui client o poveste unică.

Cherisse is French. You don’t know what you are seeing first: the way she moves; the way she cross her legs when she set at the terrace table or how she enjoys her moments with a coffee and a “croissant” looking over a new designer collection magazine…

The little things make the difference.

We think Cherisse is about elegance and style; about the story behind the garment; about “wearable” art.
We capture the beauty of life through exquisite designs.
We focus on wellbeing through precious pure silk fabrics.
We bring art in our everyday life, through inspirational collections.
We invite to self-awareness through beautiful stories…
We believe in a natural way of life.
We create “designer signature silk scarves”. Beautiful gifts to surprise you. To make your day.

Provocarea: Cherrise, un brand de modă dedicat să creeze nu doar haine, ci experiențe, a căutat să-și construiască un brand puternic și captivant. Obiectivul a fost să se creeze o conexiune profundă între consumatori și produsele Cherrise, începând cu design-ul logo-ului și continuând cu detalii esențiale precum ambalajul.

Cherisse comercializează eșarfe pictate manual pe mătase.

Soluții aduse:

  • Logo
    • Am creat un logo unic bazat pe text, captivant și memorabil pentru Cherrise, reflectând individualitatea și rafinamentul brandului. Formele și culorile au fost selectate cu atenție pentru a evidenția stilul distinctiv al mărcii.

Rezultate:

  • Conexiunea prin design:
    • Logo-ul și mesajele au creat o conexiune autentică între brand și consumatori. Purtătorii se identifică nu doar cu hainele, ci și cu valori și experiențe transmise de Cherrise.
  • Experiență unică de unboxing:
    • Ambalajul rafinat aduce o experiență de unboxing care susține și îmbogățește povestea Cherrise, transformând fiecare colet livrat într-un moment special.