Campanii Google Ads

Cu Google Ads, nu doar că te faci vizibil online, ci îți pui brandul în calea celor care caută exact ceea ce tu oferi.

Folosim strategii avansate de setare a cuvintelor cheie și targeting pentru a maximiza impactul, astfel încât să fii prezent acolo unde contează cel mai mult.

strategie de

marketing

Pentru a maximiza eficiența campaniilor tale de marketing, este esențial să ai un plan de marketing bine structurat și un funnel de vânzări clar definit.

La Branding Altfel, nu ne limităm doar la crearea materialelor vizuale; te ajutăm să dezvolți și să implementezi strategii de marketing eficiente.

Facem un plan și te ajut pas cu pas să îl implementezi.

Start Altfel


de la 300 Euro/lună

Ai incluse următoarele:

 • Analiză cuvinte cheie
 • Analiză costuri cuvinte
 • Setare 2 campanii în funcție de profilul afacerii tale
 • Optimizare bilunară
 • Identificare cuvinte cheie noi
 • Monitorizare cuvinte cheie negative
 • Raport lunar

Fiecare afacere este Altfel

Scrie-mi mai jos pentru o ofertă personalizată pe nevoile tale.

Sper să ne auzim curând!

PACHET IMPLEMENTARE

Google Start

350 Euro

 • Implementare Tag Manager
 • Implementare Google My Business
 • Implementare Google Search Console
 • Implementare Google Ads
 • Implementare Google Analitics


Integrarea completă a pachetului este esențială pentru optimizarea și monitorizarea eficientă a prezenței tale online, facilitând luarea deciziilor informate și obținerea rezultatelor dorite în campaniile de marketing.

Implementarea se face o singură dată la începutul colaborării. Dacă le ai deja implementate e perfect!

Vezi mai jos cum te ajută fiecare.

Google Tag Manage este un instrument gratuit care permite să instalezi și să configurezi diferite taguri / scripturi pe site. El ajută la gestionarea etichetelor, permițând marketerilor și webmasterilor să implementeze etichete pe site toate într-un singur loc.

Google My Business este esențial pentru afacerile locale, oferindu-ți posibilitatea de a fi prezent și de a fi găsit mai ușor în căutările locale pe Google. Prin actualizarea și optimizarea informațiilor despre afacerea ta, cum ar fi adresa, orele de funcționare și recenziile clienților, poți atrage mai multe vizite și să fii mai vizibil în rezultatele căutării locale.

Google Search Console este un instrument vital pentru optimizarea motorului de căutare (SEO), oferindu-ți informații despre modul în care site-ul tău este indexat și cum poate fi îmbunătățit pentru a obține o poziție mai bună în rezultatele căutării Google.

Google Ads este esențială dacă dorești să desfășori campanii plătite pentru a-ți promova afacerea online. Prin configurarea și gestionarea corectă a campaniilor Google Ads, poți atrage trafic relevant către site-ul tău și să-ți crești vizibilitatea și vânzările.

Google Analytics este crucial pentru a monitoriza și a analiza performanța campaniilor tale de marketing. Prin colectarea și analizarea datelor despre traficul și comportamentul utilizatorilor, poți evalua eficacitatea campaniilor tale și să iei decizii mai bune în ceea ce privește strategiile viitoare de marketing.