Cămara bunului gust

IDENTITATE VIZUALĂ

Cămara Bunului Gust

Explorează cum Cămara Bunului Gust redefinește experiența produselor tradiționale românești, aducându-le în era contemporană. Descoperă cum paleta de culori ilustrează nu doar prospețimea, ci și eleganța și pasiunea din spatele fiecărui produs.

Provocarea: Cămara Bunului Gust, un brand consacrat pentru produse autentice românești, a abordat un proces de rebranding menit să aducă prospetime și modernitate, fără a compromite tradiția și esența adânc înrădăcinate în familiile tradiționale din mediul rural. Am căutat să păstrăm autenticitatea, îmbinând trecutul cu contemporaneitatea, cu accent pe produsele consacrate și rețetele prețuite.

Soluții aduse: Logo-ul rezultat îmbină elemente tradiționale din portul popular românesc cu un font modern, creând astfel un echilibru între trecut și prezent. Detaliile tradiționale adaugă autenticitate, în timp ce fontul modern conferă un twist contemporan. Paleta de culori a brandului – negru, roșu și verde – reflectă atât bogăția, cât și prospețimea produselor. Negru simbolizează eleganța, roșu transmite pasiunea, iar verdele aduce în prim-plan prospețimea și autenticitatea ingredientelor naturale.

Elementele tradiționale folosite în logo sunt concepute pentru a fi ușor de asociat cu autenticitatea și tradiția românească. Acest aspect încurajează recunoașterea brandului și îmbunătățește amprenta vizuală a Cămărei Bunului Gust. Design-ul este gândit să fie versatil și adaptabil pe diferite ambalaje, asigurând coerența vizuală pe rafturile magazinelor și pe platformele online. Această consistență sporește recunoașterea brandului în ochii consumatorilor.

Rezultate: Rebranding-ul Cămărei Bunului Gust a adus un suflu nou și actualizat în peisajul brandului, fără a pierde legătura cu tradiția. Logo-ul, culorile și design-ul echilibrat transmit autenticitatea și calitatea produselor lor consacrate.