branding

Baupro

Descoperă cum Baupro redefinește standardele în industria construcțiilor, oferind nu doar structuri solide, ci și identități vizuale durabile. Explorează cum o abordare proaspătă și modernă poate transforma nu doar spațiile fizice, ci și percepțiile în domeniul construcțiilor.

Provocarea: Baupro, cu o experiență impresionantă de 11 ani în domeniul construcțiilor din Timișoara, a decis să redefinească și să reinventeze imaginea brandului odată cu deschiderea noului showroom. Obiectivul nostru a fost să creăm o identitate vizuală proaspătă și memorabilă, care să reflecte atât tradiția și experiența solidă, cât și inovația și modernitatea pe care o aduc în sectorul construcțiilor.

Soluții aduse: Am abordat această provocare prin crearea unei identități vizuale captivante și distinctive. O paletă de culori remarcabilă, îmbinând tonuri de albastru și verde, transmite seriozitate și profesionalism, în timp ce aduce un aer modern și proaspăt în brandul Baupro.

Logo memorabil: Logo-ul Baupro a fost conceput pentru a fi memorabil și versatil. O structură geometrică subtilă, simbolizează construcția solidă și detaliile bine gândite din spatele fiecărui proiect Baupro.

Rezultate: Rezultatul final este o identitate vizuală care capturează esența Baupro – o combinație de tradiție și inovație. Showroom-ul lor nou devine nu doar un spațiu fizic, ci și o extensie a brandului, reflectând calitatea, profesionalismul și pasiunea pentru construcții.