proiect

Ana M ArtStudio

În cadrul proiectului Ana M, am reușit să combinăm creativitatea cu profesionalismul în crearea unui brand autentic. Descoperiți cum am transformat viziunea artistică în realitate și cum Ana M își definește acum prezența online prin intermediul unui design de brand captivant și memorabil.

www.anamartstudio.com

Provocarea: Ana M, un studio de pictură tânăr și pasionat cu sediul în Cluj Napoca, a abordat cu încredere provocarea de a-și construi identitatea vizuală. Clienta, având deja un ochi ager pentru estetică și design, mi-a pus la încercare abilitățile de brand design.

Soluții aduse: Sarcina mea a fost de a crea un logo unic, care să reflecte pasiunea și individualitatea studioului Ana M. În ciuda provocării inițiale, am reușit să dezvolt un logotip captivant și expresiv, care să surprindă esența creativă a artistei.

Implementare și evoluție: Deși colaborarea este încă în desfășurare, am realizat progrese semnificative. În prezent, lucrăm împreună la dezvoltarea website-ului, punând accentul pe coeziunea și consistența brandului Ana M. Fiecare detaliu a fost atent elaborat pentru a completa atmosfera artistică și autentică pe care Ana M dorește să o transmită.

Rezultate: Rezultatul până în acest moment a fost un echilibru perfect între designul contemporan și elementele tradiționale, reflectând nu doar viziunea artistei, dar și abilitățile noastre în gestionarea provocărilor complexe de brand. Astfel, Ana M este pregătit să-și impresioneze audiența și să se remarce în lumea artei.

Poți vedea și website-ul aici www.anamartstudio.com