branding & website

12 skin

12 SKIN este un brand creat de 2 prietene, bazat pe gusturile si piesele de design pe care ele le poarta. Cristina si Natalia creaza pentru 12 Skin haine elegante, feminine, timeless.

vezi cum arata proiestul mai jos


Descriere proiect: Proiectul 12 Skin – un brand de haine produse în România ce reprezintă eleganța simplă și atemporală. Abordarea noastră se reflectă în design-uri care transcend trecerea timpului, oferind o combinație subtilă de modernitate și clasic.

Concept și inspiratie: Folosind o paletă de culori neutre, în special nuanțe de bej, teracota și rozuri prăfuite, am creat o identitate vizuală care capturează rafinamentul și feminitatea 12 Skin. Logo-ul, simplu și bazat pe text, este un manifest al echilibrului și subtilității.

Elemente cheie ale identității vizuale:

  • Logo: Textul elegant și minimal al logo-ului reflectă esența design-ului 12 Skin.
  • Paleta de Culori: Bej-ul cald și teracota se împletesc armonios cu rozurile prăfuite, adăugând o notă de feminitate și căldură.
  • Fonturi: Fonturile alese transmit simplitate și modernitate, completând estetica atemporală.

Rezultate și feedback: Proiectul nostru pentru 12 Skin a primit feedback pozitiv de la clienți, apreciind atât calitatea materialelor folosite, cât și modul în care brandul transmite esența eleganței simple.

Impact și efecte: Cu noua identitate de brand, 12 Skin a experimentat o creștere semnificativă a recunoașterii brandului, atrăgând clienți care apreciază hainele simple, atemporale și produse cu grijă în România.

Vezi website aici: www.12skinofficial.com